Moi, je suis Kayleigh!

Wilde vrouw, moeder, dochter, geliefde, vriendin, zus. Levend in verbinding met de natuur, met mijn intuïtie en de wereld om mij heen.

Ik leer mensen te handelen naar de stem van hun Ziel. Want kiezen voor jezelf is kiezen voor een betere wereld.

Blootsvoets leven is mijn filosofie. Letterlijk door op blote voeten te wandelen, lichamelijk bewustzijn te hebben van de wereld om je heen. Figuurlijk door vol vertrouwen mijn levenspad te lopen, liefdevol luisterend naar signalen van buitenaf en binnenin.

Met Avoja schrijf ik, bied ik cursussen en tiendaagses, en kun je individuele sessies boeken om nóg dichter bij je kern te komen. Je dromen waar te maken, je wilde Zelf te ontdekken, je verbinding met het Leven te vieren. Praktisch, voeten-in-de-klei, uitdagend en spiritueel. Want dat kan allemaal best samen 🙂

Laat een berichtje achter, stuur me een mailtje of zoek me op op Facebook. Ik hoor graag van je! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *