Moi, je suis Kayleigh!

Wilde vrouw, moeder, dochter, geliefde, vriendin, zus. Levend in verbinding met de natuur, met mijn intuïtie en de wereld om mij heen.

Ik leer mensen te handelen naar de stem van hun Ziel. Want kiezen voor jezelf is kiezen voor een betere wereld.

Blootsvoets leven is mijn filosofie. Letterlijk door op blote voeten te wandelen, lichamelijk bewustzijn te hebben van de wereld om je heen. Figuurlijk door vol vertrouwen mijn levenspad te lopen, liefdevol luisterend naar signalen van buitenaf en binnenin.

Met Avoja schrijf ik, bied ik cursussen en tiendaagses, en kun je individuele sessies boeken om nóg dichter bij je kern te komen. Je dromen waar te maken, je wilde Zelf te ontdekken, je verbinding met het Leven te vieren. Praktisch, voeten-in-de-klei, uitdagend en spiritueel. Want dat kan allemaal best samen 🙂

Laat een berichtje achter, stuur me een mailtje of zoek me op op Facebook. Ik hoor graag van je! <3

Savage Daughter

I am my mother’s savage daughter,
 The one who runs barefoot, cursing sharp stones.
 I am my mother’s savage daughter,
 I will not cut my hair, I will not lower my voice.

Krachtig en zelfverzekerd, vurig verbonden met de Aarde maak jij de Savage Daughter in jezelf wakker. Geef haar vrij spel en zie wat ze je brengt!

Meer info en aanmelden (vanaf september 2017)

Op Reis door je Innerlijke Wildernis

Je Innerlijke Wereld is wild en onstuimig. Je weet dat er in jou een enorme wijsheid verscholen ligt. Je weet dat er krachten in je leven, die je nog niet kent. En het avontuur wacht op je…

Meer info en aanmelden (vanaf augustus 2017)

Vier Je Eigenheid BOOTCAMP

“Ik zie andere mensen een schitterend leven leiden, helemaal in hun kracht. Dat wil ik ook. Maar ik ben niet goed genoeg, leuk genoeg, mooi genoeg, om dat te kunnen. Wie ben ik nou helemaal? Ik voel me raar, stom, saai. Mensen zitten toch niet op mij te wachten…”

OH ECHT WEL! WANT JIJ BENT BRILJANT!

Meer info en aanmelden (vanaf april 2017)

Way of the Wolf

Vanaf 21 maart 2017 beschikbaar!

De Wolf als raadgever, begeleider, inspiratie, bondgenoot… Hoor jij de Roep van de Wolf?

Meer info en aanmelden

Hallo mooie dromer!

Welkom bij de Avoja Academy. Dé plek om je te verbinden met je natuurlijke ritme. Om bezield & praktisch aan de slag te gaan. Om te vieren wie jij tot in het diepste van je kern bent.

Meer info? Check www.avoja.nl Inloggen bij de Academy kan hier